Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på webshoppen, medmindre andet er aftalt eller fremgår i din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag, hvor ordren er leveret til modtageren.

Eventuelle returneringsomkostninger står du selv til ansvar for.

Ønske om fortrydelse skal meddeles til os senest 14 efter leveringen, og være returneret senest 14 dage efter vi er blevet informeret om dit ønske om brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail mail@herbz.dk 

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter for den forringelse af varens værdi og kvalitet, som skyldes anden håndtering end hvad der anses som nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Herbz.dk at vurdere varens stand.

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret på produkter svarende til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedrørende fejl og mangler skal meddeles til Herbz i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, medmindre andet er aftalt på forhånd. I denne forbindelse, refunderer vi rimelige fragtomkostninger, samt eventuelle returneringsomkostninger.

Reklamationsretten frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Ved returnering kontakt os venligst på:

mail@herbz.dk

 

Reklamationer modtages ikke, hvis disse er sendt på efterkrav.

Fri fragt over 499,-

Køb for minimum 499kr
Så giver vi gratis fragt!

Hurtig kundeservice

Vi sidder klar på næsten alle tidspunkter af døgnet

Tilfredshedsgaranti

Vi gør vores bedste for de bedste kunder!

DK's bedste CBD produkter

Tag ikke vores ord for det, men læs hvad andre kunder siger om os på trustpilot